Overzicht

Automatic Spraying Systems is een toeleverancier van fonteinen, waterpartijen, pompen en irrigatiesystemen. Menig stadsfontein werd door Automatic Spraying Systems ontworpen en geplaatst.

Eric was op zoek naar een manier om zijn producten te promoten op evenementen en beurzen.  Automatic Spraying Systems is een grote naam in de fonteinwereld maar minder bekend was dat ook particulieren en zelfstandigen in de winkel terecht kunnen voor pompen en onderdelen. Om dit onder de aandacht te brengen moest er een nieuwe flyer en brochure ontworpen worden en is er een grote advertentiecampagne opgestart.

Project

Flyer en brochure

Klant

Automatic Spraying Systems in Alken

Wat wij deden

Fotobewerking, opmaak brochure, opmaak flyers, opmaak advertenties

Aan het werk!

Ontwerp van een nieuwe brochure

Na een uitgebreide briefing bij de klant hebben wij een aantal product categorieën benoemd. Hiervoor werden icoontjes ontwikkeld en alle producten werden in de brochure bondig omschreven. De foto’s werden allemaal bewerkt om tot een aantrekkelijk geheel te komen.

Het vervolg…

Flyers, digitale nieuwsbrief, advertenties

Om de showroom bekendheid te geven bij particuliere klanten werd ingezet op het veelvuldig adverteren in de plaatselijke literatuur en weekbladen.  Er werd een nieuwsbrief ontwikkeld die digitaal werd uitgezonden en er werden flyers gedrukt en verdeeld.